Cu binecuvântarea și îndemnul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei participam la a treia editie a campaniei intitulata „40 de zile pentru viata”  pentru încetarea avorturilor din România.

Parohiile ortodoxe din Cluj, A.S.C.O.R. Cluj și celelalte comunități și asociații ortodoxe vor participa în fiecare VINERI din săptănână, zi in care ne amintim de Patimile Mantuitorului dar si patimile copiilor avortati in pantecele mamelor lor.

Din 1 martie timp de 40 de zile in fiecare vineri de la ora 07.00 la ora 23.00 (dar și noaptea pentru cine vrea), vom citi Psaltirea neintrerupt, ne vom ruga pentru sufletele copiilor avortati, vom purta icoane si insemne cu mesaje pentru incurajarea dreptului la viata al tuturor copiilor si sprjinirea Familiei asa cum a lasat-o Dumnezeu.

Locaţia va fi Clinica Ginecologie I (se va sta vizavi de BCU, in coltul intersectiei str. Clinicilor cu Str. Babeş).

Stim ca in peste 50 de ani in Romania s-au inregistrat in clinicile de stat peste 22 de milioane de avorturi, cat populatia Romaniei. Acest numar insa nu vizeaza si clinicile private care au si ele o contributie ingrijoratoare.

Daca doriti sa va implicati in aceasta campanie si sa va inscrieti pentru ziua de VINERI  va rugam sa ne contactati.

Inscrierile se fac la Iulia Ana Maria Mureşan  0756 202 153 și Iustina Oprescu 0744 221 489

Va asteptam cu drag sa va alaturati!