În perioada 21 – 23 ianuarie 2019, vă invităm să veniți cu noi la sfințirea căminelor studențești!
Luni, 21 ianuarie 2019, de la ora 19:30 (întâlnire în fața bisericuței la 19:30) vom merge la căminele din Campusul Hasdeu. Avand in vedere ca vor fi mai mult de 16 camine, este nevoie să ne împărțim pe echipe (câte doi preoți, doi băieți care însoțesc preoții cu vasul de agheasmă, cântători/cântătoare, fete care merg să vestească venirea preoților, fete care împart darurile pregătite din partea A.S.C.O.R. Cluj  pentru studenți, oameni care ne însoțesc de drag). Așadar este MARE NEVOIE de fiecare dintre voi, ca să fim cât mai mulți în aceste echipe.

Marți, 22 ianuarie 2019, de la ora 20:00 (întâlnire și plecare de la bisericuță după Explicațiile la Facere) vom merge la Căminele Economica 1 și 2 și căminul teologic din Mărăști, căminul Sport 21 și căminele de pe Str. Moților și Str. Babeș.

Miercuri, 23 ianuarie 2019, de la ora 19:00 (întâlnire și plecare de la bisericuță) vom merge la cele 2 cămine ale Universității de Medicină și Farmacie din Campusul Observator.

Vā rugām sā îi anuntati si pe colegii voștri dacă vor să primească (dacā doriti să postați pe grupul vostru de la facultate vă rugăm să o faceți).

Dacă știți studenți de la UT care vor să fie binecuvântată și camera lor vă rugăm de asemenea să ne anunțați.

Vă aşteptăm cu drag pe fiecare dintre voi!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În fiecare an tinerii de la  A.S.C.O.R. Cluj împreună cu un grup de preoţi şi însoţiti de un număr mare de studenţi, obişnuiesc să binecuvânteze căminele de studenţi din Cluj Napoca. Prin această lucrare, tinerii doresc să aibă mult spor la învăţat pentru examene, bunăcuviinţă şi aşezare sufletească.  Vor cânta cu totii  troparul “În Iordan botezându-te Tu, Doamne, închinarea Treimii s-a arătat; că glasul Părintelui a mărturisit Ţie, Fiu iubit pe Tine numindu-Te; şi Duhul în chip de porumb a adeverit întărirea cuvântului. Cel ce Te-ai arătat, Hristoase Dumnezeule, şi lumea ai luminat, slavă Ţie!”, şi vor împărţi cărți de rugăciuni, iconiţe și rugăciunea studentului. În fiecare an studenţii au primit cu bucurie şi frumoasă mirare acest gest al preoţilor şi al tinerilor.