20 DE LEI PE LUNĂ PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

– Program social propus de Biserica Studenţilor, A.S.C.O.R. Cluj-Napoca și Asociația Prietenii Bisericii Studenților.

 “Aşa că, până când avem vreme, să facem binele către toţi, dar mai ales către cei de o credinţă cu noi.” (Galateni 6, 10)

ARGUMENT:

Am demarat acest proiect social pornind de la premisa că un ajutor financiar constant (chiar dacă mai puţin semnificativ) este de preferat unuia substanţial, însă sporadic.

DESCRIERE:

Acest program este destinat preponderent persoanelor din Biserică – acelora care se află într-o situaţie dificilă sau chiar într-un impas financiar de moment, survenit în urma unor evenimente neaşteptate.

MECANISM:

Programul funcţionează în baza următorului algoritm:

 • Persoana care doreşte să se înscrie ne va anunţa intenţia sa (pentru a estima si gestiona corect sumele disponibile)
 • Apoi va depune lună de lună, cel puţin un an de zile, suma de 20 de lei
  • în contul special destinat programului: RO19BTRLRONCRT0534825402 – deschis la Banca Transilvania Cluj;  Administrator: Asociaţia Prietenii Bisericii Studentilor. (Cont actualizat în data de 22 ianuarie 2020 – Donațiile stocate după data de 22 ian 2020 în contul  A.S.C.O.R. de dinainte vor fi transferate în contul recent actualizat).
  • sau va aduce suma la biserica studenţilor într-un plic cu menţiunea “20” şi îl va depune în cutia pentru donaţii
 • Se va crea astfel un fond, iar din sumele colectate vom sprijini cazurile ce necesită atenţia noastră.
 • Metodele prin care veți putea depune fara comision:
  – internet banking din bt in bt;
  – direct la robotel la bt;
  – bt pay direct din aplicație – in 3-5 zile va fi gata procedura.

  Dacă vreți să depuneți de la altă banca, va fi un comision de 10 lei, deci ar fi mai bine sa aduceți banii într-un plic la bisericuța.

 • Cazurile vor fi propuse bisericii, iar Părintele Ciprian şi părinţii diaconi, alături de credincioşi, vor analiza eligibilitatea şi gradul de prioritate al fiecărui caz. Vom asigura transparenţa programului, prin publicarea pe site-ul A.S.C.O.R, la secţiunea dedicată, a fiecărei situaţii pe care o vom sprijini.

ÎNSCRIERE:

Dacă doriţi să faceţi parte din acest program sau aveţi unele sugestii pe care doriţi să ni le trimiteţi, va rugăm să ne contactaţi!

Web: https://www.ascorcluj.ro/20lei/