Doamne ajută!

Radio A.S.C.O.R. Cluj poate fi accesat doar prin intermediul internetului, urmărind pașii pe care îi vom indica mai jos.

Acest radio nu este un post cu frecvența AM sau FM precum Radio Renașterea, Radio România, sau altele, ci este un radio de tip streaming. Prin urmare, el nu va fi găsit pe radio-urile pe care le utilizați în mod normal (în mașină sau radio – CD).

Radio A.S.C.O.R. Cluj va transmite în direct slujbele de la bisericuță și explicațiile ls Sfânta Scriptură de peste săptămână. În restul programului radiofonic veți putea asculta cuvântări sau discuții ale părintelui Ciprian, conferințe sau interviuri ale invitaților din toți anii dar și cântări din patrimoniul corurilor bisericuței: Corul Sf. Lavrentie al Cernigovului, Ceata Sf. Ioan Valahul, grupul de băieți Anton Pann, grupul psaltic de fete Sf. Ioan Cucuzel, corul de copii Sf. Nicolae.

Dacă uneori se întâmplă să nu se audă nimic, atunci vă rugăm să aveți răbdare și să știți că lucrăm pentru rezolvarea situației. Pentru probleme de accesare puteți să ne anunțați prin sms la numerele: 0749 500 085 (Ovidiu Dobrin) sau 0747 992 642 (Bogdan Constantin Dincă)

Așadar, RADIO A.S.C.O.R. CLUJ se poate asculta în următoarele moduri:

1. pe TELEFON Android

a. Intrați pe telefon pe link-ul acesta, este cea mai sigură metodă de a asculta: https://www.ascorcluj.ro/radio/ puteți sa vă fixați pagina cu linkul pe ecranul telefonului dvs ca să puteți accesa mai rapid data viitoare. 

b . Intrați pe telefon pe site-ul https://www.shoutcast.com/ și apoi căutați în bară de search: RADIO A.S.C.O.R. CLUJ (se poate și căutare parțială, ex. Cluj sau radio cluj și din lista respectivă de rezultate selectați Radio A.S.C.O.R. Cluj), iar apoi Play. (puteți adăuga stația radio la Favorite, sau să vă fixați site-ul shoutcast pe ecranul de pornire al telefonului ca să accesați mai rapid data viitoare).

 

2. pe TELEFON iOS
a. Din App Store descărcați All Radio for Shoutcast și acolo căutați Radio A.s.c.o.r. Cluj

b. Intrați pe telefon pe site-ul: https://www.ascorcluj.ro/radio/  puteți sa vă fixați pagina cu linkul pe ecranul telefonului dvs ca să puteți accesa mai rapid data viitoare.

c. Intrați pe telefon pe site-ul https://www.shoutcast.com/ și apoi căutați în bară de search: RADIO A.S.C.O.R. CLUJ (se poate și căutare parțială, ex. Cluj sau radio cluj și din lista respectivă de rezultate selectați Radio A.S.C.O.R. Cluj), iar apoi Play. (puteți adăuga stația radio la Favorite, sau să vă fixați site-ul shoutcast pe ecranul de pornire al telefonului ca să accesați mai rapid data viitoare).

 

3. pe TELEFON Windows Mobile (Windows Phone)
a. Din Microsoft Store descărcați SHOUTcaster și acolo căutați Radio A.s.c.o.r. Cluj (se poate și căutare parțială, ex. Cluj sau radio cluj și din lista respectivă de rezultate selectați Radio A.s.c.o.r. Cluj)

b. Intrați pe telefon pe site-ul: http://radioascorcluj.go.ro:8000/lisen puteți sa vă fixați pagina cu linkul pe ecranul telefonului dvs ca să puteți accesa mai rapid data viitoare.

c. Intrați pe telefon pe site-ul https://www.shoutcast.com/ și apoi căutați în bară de search: RADIO A.S.C.O.R. CLUJ (se poate și căutare parțială, ex. Cluj sau radio cluj și din lista respectivă de rezultate selectați Radio A.S.C.O.R. Cluj), iar apoi Play. (puteți adăuga stația radio la Favorite, sau să vă fixați site-ul shoutcast pe ecranul de pornire al telefonului ca să accesați mai rapid data viitoare).

 

4. Pe LAPTOP/CALCULATOR

a. Intrați pe site-ul: https://www.ascorcluj.ro/radio/

b. Intrați pe site-ul https://www.shoutcast.com/, căutați în bara de search RADIO A.S.C.O.R. CLUJ (se poate și căutare parțială, ex. Cluj sau radio cluj și din lista respectivă de rezultate selectați Radio A.S.C.O.R. Cluj) și apoi apăsați pe butonul de descărcare și salvați formatul Any player (.m3u) pe desktop, și deschideți fișierul salvat pe desktop de fiecare dată când doriți să ascultați. Atenție!!! dacă dați direct Play de pe site, încă NU va funcționa.

Dacă doriți sa vedeți ce se rulează în timpul prezent și în zilele trecute la radio puteți accesa următorul link: http://radioascorcluj.go.ro:8000/played.html?sid=1

Acest radio a fost gândit în special pentru părinții cu copii care nu reușesc să ajungă tot timpul la bisericuță, pentru cei care merg la casele părinților lor de sărbători, pentru cei sunt internați în spital sau cei care sunt plecați în străinătate. Existența lui nu încurajează ~absența~ de la slujbe 🙂

Doamne ajută!