Atelierul de lucruri făcute de mână continuă în perioada următoare 8 februarie – 15 februarie. Invitata noastra va fi Roxana Dincă. Ea ne va învăţa în următoarele două miercuri de la ora 18.30 la demisolul Bisericii Studenţilor cum să realizăm mărţişoare frumoase folosind tehnica şerveţelului. Un atelier practic, foarte util, care te ajută să îţi asiguri stocul de mărţişoare de dăruit pentru anul acesta.

Vă aşteptăm cu drag!

Odată cu începerea anului universitar, am început şi atelierele gratuite zilnice pentru studenţi, în cadrul cărora aceştia au ocazia să cunoască oameni talentaţi din comunitatea Bisericii Studenţilor din Haşdeu care au prins drag de a înfrumuseţa lucruri cu mâinile dar şi de a arăta altora meşteşugul deprins.

Atelierul de făcut lucruri de mână (handmade – în limbaj uzual) se desfăşoară de regulă în fiecare miercuri de la ora 19:00 (uneori pot interveni modificări de program) la demisolul Bisericii Studenţilor din Campusul Haşdeu. Acesta cuprinde învăţarea mai multor îndeletniciri precum confecţionarea de broşe, decoraţiuni prin tehnica şerveţelului, trăistuţe pictate cu culori textile, obiecte din piele, obiecte din lut natural sau polimeric, împletirea colacilor, împletirea părului, croşetatul, dar şi altele.

atelier-handmade-felicitari ascor cluji

atelier-handmade-felicitari

 atelier handmade brose ascor cluj