A aparut noul numar al Revistei Bisericii Studentilor din Campusul Hasdeu,  revista ARTHOS cu numarul 20. Tema acestui numar este despre Părintele Arsenie BocaRevista se poate gasi la pangarul Bisericii Studentilor sau la magazinele de obiecte si carte religioasa din Cluj. Pretul acesteia este de 14 lei.

28 noiembrie 2015, Ofrandă
Al 20-lea număr al revistei Arthos este dedicat integral Părintelui Arsenie Boca după cum este specificat în cuvântul de început al Redacției, plus motivele reale pentru care s-a renunțat la formatul cu(,) care ne-am obișnuit cititorii. De data  aceasta revista-carte, căci are 100 de pagini, cuprinde în afara ineditelor Scrisori către Părintele Arsenie Boca  ale ucenicului său iubit, Prea Sfințitul  Episcop Locțiitor al Daciei Felix Daniel Partoșanul, interviuri ample cu oameni serioși în ce fac și ce sunt ce l-au cunoscut în proximitate fizică de duh și care mai ne sunt încă în viață, cercetători istorici onești, oameni de bună credință din artă precum și simpli cinstitori ai Părintelui. A fost o muncă sisifică contra timp la care întreaga echipa redacțională a participat voluntar cu trup și suflet, hălăduind prin țară, transcriind, corectând și recorectând etc., făcându-și timp printre multele probleme care le presează existența în parte,  de dragul Părintelui Arsenie Boca. Țin să mulțumim înzecit tuturor celor care au contribuit și au susținut după puteri, posibilități și priceperi   acest număr ca să apară și să marcheze iată(!) deja 26 de ani de la trecerea la cele veșnice și la locul unde drepții lui Dumnezeu se odihnesc a Părintelui Arsenie Boca. 
Redau mai jos prezentarea revistei și câte un prim început de la fiecare interviu mizând pe înțelegerea de ce n-am vrut să divulg întregul  lor conținut. Vă recomand revista-carte cu toată căldura! 
Părinte Arsenie, roagă-te pentru noi! 
text preluat de pe corinanegreanu.blogspot.com
 
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16
 
de pe blogul corinanegreanu.blogspot.ro