Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, Filiala Cluj-Napoca, desfășoară în perioda 𝟏-𝟏𝟕 𝐃𝐄𝐂𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 campania 𝐃𝐀𝐑𝐔𝐈𝐍𝐃, 𝐕𝐄𝐈 𝐃𝐎𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈.
 
Aceasta este o invitație de a lua parte la bucuria autentică a unor copii aflați în nevoie, dar și a mai multor persoane internate în spitalele din Cluj-Napoca. Concret, aveți posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista noastră, o cutie de dimensiunea celor de pantofi, în care să includeți:
 
🔸 𝘶𝘯 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘥𝘦 𝘶𝘻 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭
🔸 𝘶𝘯 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘦𝘥𝘶𝘤𝘢𝘵𝘪𝘷
🔸 𝘥𝘶𝘭𝘤𝘪𝘶𝘳𝘪 (𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘪𝘢 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳😁)
🔸 𝘰 𝘫𝘶𝘤𝘢𝘳𝘪𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘶𝘯 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘱𝘳𝘢𝘤𝘵𝘪𝘤 (ex: căciulă, mănuși, șosete, ghetuțe, etc).
 
❗ E important ca 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐚 𝐥𝐨𝐫.
Vă lăsăm mai jos un tabel în care puteți verifica care este mărimea potrivită la haine, respectiv încălțăminte în funcție de vârstă.
 
❗Recomandăm ca 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐄𝐑𝐈𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋𝐄, 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐋𝐈𝐂𝐇𝐈𝐃𝐄 𝐬𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐠/𝐢𝐧𝐠𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐚 𝐧𝐮 𝐟𝐢𝐞 𝐚𝐝𝐚𝐮𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐭𝐢𝐞.
 
Toți copiii din lista de mai jos provin din 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞, lipsite de condițiile necesare unui trai decent. Ne-am propus să ajutăm un număr cât mai mare copii, dar doar cu ajutorul dumneavoastră va putea fi dus la bun sfârșit acest proiect.
 
Pentru ca lucrurile să fie și mai simple, am împărțit acest întreg proces în 𝐏𝐀𝐒𝐈 𝐌𝐈𝐂𝐈, 𝐝𝐚𝐫 𝐅𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓𝐈, după cum urmează:
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟭: 𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐛𝐞𝐥 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥 pe care vrei să îl bucuri și scrie în dreptul lui 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐜𝐮 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐮.
 
Organizatorii 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 comentariul pe care l-ai lăsat. Te rugăm să 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢 apoi ca numele să apară unde trebuie. Procesul de confirmare poate dura până la maximum o zi.
 
Pentru a vă veni în ajutor, am realizat un 𝐂𝐋𝐈𝐏 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 în care vă sunt prezentate 𝐦𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐛𝐞𝐥.
 
Pentru a realiza acest lucru 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧, e nevoie să aveți descărcată din 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐞 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚ț𝐢𝐚 𝐄𝐗𝐂𝐄𝐋. Dacă nu reușiți, vă recomandăm să utilizați un 𝐥𝐚𝐩𝐭𝐨𝐩 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐥𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫 pentru a vă înscrie.
 
𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎𝐂𝐋𝐈𝐏 𝐃𝐄 𝐒𝐔𝐏𝐎𝐑𝐓 : 👇🏻 https://drive.google.com/…/1zwVBfT3rpJj8l9l…/view…
 
𝐓𝐀𝐁𝐄𝐋𝐔𝐋 𝐂𝐔 𝐂𝐎𝐏𝐈𝐈 îl găsiți aici: 👇🏻https://docs.google.com/…/1OLlyKVYx4k9U…/edit…
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟮: Ia o cutie goală de pantofi și pune în ea orice crezi că poate bucura acel suflet, în funcție de genul și vârsta pe care le are.
 
P.S. Pentru 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐚, vezi link-ul:
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟯: 𝐃𝐞𝐜𝐨𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐮𝐭𝐢𝐚 cu hârtie de împachetat, apoi sigilează cutia cu scotch și pune pe capac 𝐮𝐧 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥 cu 𝐍𝐔𝐌𝐄𝐋𝐄 𝐭𝐚𝐮, 𝐜𝐮 𝐕𝐀𝐑𝐒𝐓𝐀 𝐬𝐢 𝐒𝐄𝐗𝐔𝐋 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢. Pentru a ne asigura că va ajunge la cine trebuie, vă rugăm să includeți pe bilețel și 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 „𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐒𝐂𝐎𝐑”.
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟰: Lasă pachetul în 𝐬𝐜𝐨𝐫𝐮𝐬𝐮𝐥 (la etaj, în anticamera corului – se va urca pe scările din stânga, imediat după intrarea în Biserică ) 𝐁𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐮𝐭𝐞𝐢 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐇𝐚𝐬𝐝𝐞𝐮 (str. BP Hașdeu, nr 45) sau la 𝐁𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚 „𝐒𝐨𝐛𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢” 𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 (str. Florilor, Florești ), SAU contactează-ne la unul dintre cele 3 numere de telefon puse la dispoziție pentru a prelua noi cutia și asigură-te că bilețelul menționat anterior se află pe pachet.
 
📞 Daniela – 0756 664 772
📞 Florina – 0725 398 147
📞 Nadine – 0754 430 134
 
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 în care se pot aduce cadourile e următorul:
• 𝐁𝐈𝐒𝐄𝐑𝐈𝐂𝐀 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓𝐈𝐋𝐎𝐑: 𝑧𝑖𝑙𝑛𝑖𝑐, între orele 𝟎𝟔-𝟐𝟐
• 𝐁𝐈𝐒𝐄𝐑𝐈𝐂𝐀 „𝐒𝐎𝐁𝐎𝐑𝐔𝐋 𝐌𝐀𝐈𝐂𝐈𝐈 𝐃𝐎𝐌𝐍𝐔𝐋𝐔𝐈”: 𝑧𝑖𝑙𝑛𝑖𝑐, între orele 𝟎𝟖:𝟑𝟎-𝟏𝟎:𝟎𝟎, respectiv 𝟏𝟖:𝟎𝟎-𝟏𝟗:𝟎𝟎
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟱 : DĂRUIND ȘI IUBIND VEI DOVEDI PUTEREA UMANITĂȚII ȘI A CREȘTINĂTĂȚII !
 
𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓❗❗
 
• 𝗖𝗮𝗱𝗼𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗹𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲, nu e nevoie să așteptați până la finalul campaniei.
 
• În cadouri 𝗡𝗨 𝘀𝗲 𝗹𝗮𝘀𝗮 𝗯𝗮𝗻𝗶.
 
Dacă doriți însă să luați parte la acest proiect și nu sunteți din Cluj-Napoca, vă punem la dispoziție contul nostru unde puteți face donații pentru darurile pe care le vom oferi beneficiarilor campaniei noastre.
 
Titular cont: 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗖𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗶 𝗢𝗿𝘁𝗼𝗱𝗼𝗰𝘀𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷
Cont bancar: RO67BTRLRONCRT0297146602