Spiritualitatea ne poate ajuta să înfrumusețăm lumea și să o facem trăibilă.
 
Pornind de la acest adevăr elaborat de Eric Emmanuel Schmitt, ASCOR Cluj lansează campania – „ #𝘋Ă𝘙𝘜𝘐𝘕𝘋 #𝘝𝘌𝘐 #𝘋𝘖𝘉Â𝘕𝘋𝘐”, campanie ce se va desfășura între 4-18 DECEMBRIE.
 
Aceasta este o invitație de a lua parte la bucuria autentică a unor copii aflați în nevoie. Concret, aveți posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista noastră, o cutie de dimensiunea celor de pantofi, în care să includeți:
 
🔸️un obiect de uz personal
🔸️un obiect educativ
🔸️ câteva dulciuri (bucuria copiilor😁)
🔸️o jucărie și/ sau un obiect practic (ex: căciulă, mănuși, șosete, ghetuțe, etc).
 
❗Recomandăm ca obiectele perisabile, sticlele cu lichide și alte lucruri care pot fi afectate de frig/îngheț să nu fie adăugate în cutie.
 
Toți copiii din lista de mai jos provin din #medii #defavorizate, lipsite de condițiile necesare unui trai decent. Ne-am propus să ajutăm un număr cât mai mare copii, dar doar cu ajutorul dumneavoastră va putea fi dus la bun sfârșit acest proiect.
 
Pentru ca lucrurile să fie și mai simple, am împărțit acest întreg proces în #pași mici, dar foarte importanți, după cum urmează:
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟭: Alege din tabel un #copil pe care vrei să îl bucuri și scrie în dreptul lui un #comentariu cu numele tău.
Organizatorii vor aproba comentariul tău (te rugăm să verifici ulterior că numele apare unde trebuie). Dacă procesul îți dă bătăi de cap, poți trimite un mesaj la unul dintre cele două numere de telefon cu numele tău și copilul ales.
 
𝗧𝗔𝗕𝗘𝗟𝗨𝗟 îl găsiți aici: 👇🏻https://docs.google.com/…/1R6mkaGUxl8zZB…/edit…
 
Cum te poți înscrie?
👉 De pe laptop/calculator: click dreapta pe celula corespunzătoare și alegeți opțiunea #COMENTAȚI unde adăugați numele dumneavoastră.
👉 De pe telefon: țineți apăsat pe celulă și alegeți opțiunea #COMENTAȚI unde adăugați numele dumneavoastră.
 
𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧❗️
 
După ce scrieți numele, va apărea în colțul de sus din partea dreaptă a chenarului culoarea galben, ceea ce înseamnă că a fost înregistrat comentariul dvs., urmând ca noi să vă introducem numele.
 
NU este o eroare dacă nu vă apare numele în chenar imediat după ce îl scrieți.
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟮: Ia o cutie goală de pantofi (incluzând și capacul) și pune în ea orice crezi că poate bucura acel suflet, în funcție de genul și vârsta pe care le are.
 
P.S. Pentru inspirație suplimentară, vezi link-urile:
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟯: Decorează cutia cu hârtie de împachetat (opțional), apoi sigilează cutia cu scotch și pune pe capac un #bilețel cu numele tău, cu vârsta și sexul copilului și cu grupa din care face parte (pentru a ne asigura că va ajunge la cine trebuie).
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟰: #Contactează-ne la unul dintre cele 2 numere de telefon pentru a preda cutia SAU lasă pachetul în scorușul #Bisericuței #Studenților din #Hașdeu (str. B.P. Hașdeu, nr. 45), adică în holul de dinaintea stranei, la etaj, asigurându-te că bilețelul menționat anterior e pe pachet.
 
📞 ANAMARIA – 0769931151
📞 LARISA – 0734748679
 
✅𝗣𝗔𝗦𝗨𝗟 𝟱 : #Bucură-te de darul pe care l-ai făcut pentru un copil!
 
Vă încurajăm, pe cât posibil, să realizați personal aceste cadouri pentru copilași. Bucuria va fi, cu siguranță, mult mai mare!
 
Dacă doriți să luați parte la acest proiect și nu sunteți din Cluj-Napoca, vă punem la dispoziție contul nostru unde puteți face donații pentru darurile pe care le vom oferi copiilor.
 
Titular cont: Asociația Studenților Crestini Ortodocsi Cluj
Cont bancar: RO67BTRLRONCRT0297146602