Biroul de Tineret al Arhiepiscopiei Clujului, prin Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj și Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Cluj Napoca, organizează în perioada 5-9 februarie 2018, de luni dimineața până vineri seara, în vacanța intersemestrială, tabăra de iarnă la Mărișel, în județul Cluj, pentru 60 de adolescenţi cu vârsta între 13 şi 17 ani. Acesta este cel de-al VII-lea an în care organizăm tabăra anuală de iarnă.

Programul taberei este activ şi include: concursul pe echipe ”Marele Joc” pe toată durata taberei (pentru un plus de interacțiune și muncă în echipă), diverse ateliere (în funcție de abilitățile practice ale voluntarilor: brățări și cruciulițe din ață, modelaj fimo, teatru, chitară, culinar, drumeție și fotografie, tras cu arcul și altele), cântece la chitară în fiecare seară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, cateheza și sesiunea de întrebări și răspunsuri cu preotul taberei,  jocuri de iarnă, sport. Dacă vom avea zăpadă, vom merge și la săniuș.

Preotul taberei va fi Părintele Petru Buran, un părinte tânăr și apropiat de sufletul adolescenților, iar tema taberei va fi ”Viața, minunile și învățăturile Sfântului Paisie Aghioritul” adormit în anul 1994.

Mai multe detalii organizatorice se găsesc direct pe site-ul

Tabăra de iarnă 5-9 februarie 2018