Cu ajutorul lui Dumnezeu am început şirul serilor duhovniceşti din Postul Naşterii Domnului.
Urmează o perioadă plină de lumină în care cu toţii suntem chemaţi să gustăm, să purtăm să ne împlinim in bucuria Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. Regăsiţi în această vreme a aşezării lăuntrice dar şi trupeşti, vom avea ocazia să ne întâlnim cu oameni de seamă ai Ortodoxiei noastre, iar în urma acestor întâlniri nădăjduim să aflăm mici sau mari scânteie de lumină în neobositul drum al  credinţei.
 
Dacă în postul trecut am avut parte la sfârşitul serilor duhovniceşti de o încununată întâlnire, de data aceasta am avut bunul prilej de a-l avea în mijlocul nostru în prima săptămână,  joi 17 noiembrie 2016 pe părintele diacon Prof. Dr. Ioan Caraza  de la parohia Miron Patriarhul din Bucureşti, care a fost  profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul” din Bucureşti.
Programul a fost următorul, la ora 18:00 Pr. Ioan a participat la slujba vecerniei la Catedrala Mitropolitană după care a ţinut o cuvântare cu tema “Copilărie şi adolescenţă în lumina Întrupării Mântuitorului Hristos – noul Adam, la Sfinţii Părinţi”,  iar de la ora 20.00 părintele s-a întâlnit cu tinerii într-un dialog la Amfiteatrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor  (FSEGA, Str. Theodor Mihaly, nr. 58-60).
 
Vă mulţumim pentru participare!
 
pr-ioan-caraza-ascor-cluj