Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei participam la a treia editie a campaniei intitulata 40 de zile pentru viata o miscare pe plan international de promovare a culturii vietii.

Ca si la celelalte ediţii, ASCOR Cluj si-a ales fiecare ziua de VINERI , zi in care ne amintim de Patimile Mantuitorului dar si patimile copiilor avortati in pantecele mamelor lor.

Între 28 septembrie și 6 noiembrie vom participa in fiecare vineri de la ora 07.00 la ora 19.00. Participantii nostri vor citi Psaltirea neintrerupt, se vor ruga pentru sufletele copiilor avortati, vor purta icoane si insemne cu mesaje pentru incurajarea dreptului la viata al tuturor copiilor si sprjinirea Familiei asa cum a lasat-o Dumnezeu. Locaţia de data aceasta va fi Clinica Ginecologie I (se va sta vizavi de BCU, in coltul intersectiei str. Clinicilor cu Str. Babeş).

Stim ca in peste 50 de ani in Romania s-au inregistrat in clinicile de stat peste 22 de milioane de avorturi, cat populatia Romaniei. Acest numar insa nu vizeaza si clinicile private care au si ele o contributie ingrijoratoare.

Daca doriti sa va implicati in aceasta campanie si sa va inscrieti pentru ziua de VINERI  va rugam sa ne contactati.

 Inscrierile se fac la Iulia Ana Maria Mureşan  0756 202 153.

Va asteptam cu drag sa va alaturati!

40_zile_pentru_viata_ascor_cluj