Continuam traditia pelerinajelor pe jos si de aceasta data vom merge la Crucea de pe Caraiman pe 23.07.2016.
O sa urcam de la Sinaia, vom vedea din exterior(nu e permis accesul) casa unde a adormit pr. Arsenie Boca si apoi vom urca spre Babele, Sfinx, Manastirea Pestera, Crucea Caraiman, Cabana Piatra Arsa si Manastirea Caraiman.
Acest pelerinaj va fi de o singura zi, nefiind locuri libere la Manastirile din zona, asadar vom reveni cu totii seara la Cluj.
Costul pelerinajului este:
– 75 lei transport
– 12 telecabina – Pretul telecabinei este cu reducere de grup, si se aplica doar celor care se vor inscrie si vor achita pana cu o saptamana inainte de data plecarii(max 19.07-intrucat ni se cere o rezervare de grup facuta din timp). La fata locului e putin mai scump. (15 lei)
Vom porni din Cluj noaptea de vineri spre sambata, la ora 2:00 de la Casa de Cultura a studentilor, NU vom participa la Liturghie in acea zi si vom parcurge traseul mai sus mentionat.
Intoarcerea la Cluj va fi in jurul orei 2:00-3:00 noaptea.
O atentionare: datorita schimbarii atmosferice si a presiunii exista dificultati pentru persoanele cardiace sau cu probleme de tensiune.
Necesar: icoana, pelerina de ploaie, ceva de acoperit capul de soare, crema de soare daca sunteti mai sensibili, incaltaminte comoda si de drum de munte(exclus sandale, slapi, saboti-recomandat incaltaminte inchisa), apa, mancare, haine adecvate pelerinajului (baietii nu cu pantaloni scurti, chiar daca e zona turistica), bete de drum (optional dar prind bine).
Fiind vara si majoritatea firmelor de transport sunt ocupate cu tabere/concedii va rugam sa ne anuntati cat de repede intentia de a participa, urmand ca ulterior sa achitati un avans.
Traseul acesta nu este mai greu decat traseul Man. Sambata – Chilia pr. Arsenie Boca.
Inscrieri la Silviu- 0752 504 390Afis Caraiman