Hristos a inviat!

Avem bucuria să vă invităm la spectacolul cu și pentru copii Bisericii noastre.
Acesta va avea loc sâmbătă, 4 iunie, de la ora 19:00 la Amfiteatrul în aer liber ( dacă plouă, în una din sălile de la cantina).

Așadar, dragi părinți, vă puteți încuraja copii să participe la acest spectacol cu recitări de poezii, recitaluri la diferite instrumente muzicale sau la voce, sau cu prezentarea altor talente ( de exemplu, într-un an un copil ne-a prezentat pasiunea sa- decorațiunile quilling). Pentru înscrierea copiilor puteți lua legatura cu Oana Raluca ( 0755.810.437) și termenul limită este vineri 3 iunie.

De asemenea vom încerca să organizăm mai multe ” Posturi de joacă” aici pe aleile din Hașdeu, unde să se poată juca timp de 2 ore copii dumneavoastră.
Între ORELE 16:00-18:00 copii se pot juca Rațele și vânătorii, pot face Desene cu cretă pe asfalt, Jocuri de memorie ( puzlle, șah, bingo), creativitate ( desene sau fimo), Jocuri cu mingea, pot trece proba labirintului, pot face creații de tip origami și alte creații din hârtie sau pot trece proba labirintului. Singura rugăminte este ca fiecare copil să stea minim 15 minute la fiecare proba . În caz de ploaie probele vor avea loc în sălile de la Cantina. Cei mai inspirați copii pot câștiga premii!

O altă categorie de activități prin care dorim să valorificăm talentele copiilor dumneavoastră este de a-i invita să participe cu creații proprii la o expoziție pe care să o organizăm la subsolul Bisericii în ziua de duminică, 5 iunie.
Așadar puteți lucra împreună sau să-i îndemnați pe copii să creeze din orice material își doresc o ” Construcție” cu tema ” Biserica mea” sau, dacă au aplecare spre arta fotografică, să trimiteți 2 poze ( pe adresa [email protected]) cu tema ” Natura prin ochii Lui Dumnezeu”.
Data limita este tot vineri, 3 iunie. Se poate participa la această expoziție și cu lucrări în tempera,ulei, acril dar însoțite de pooveste.

CELE MAI EXPRESIVE CREAȚII VOR FI PREMIATE!

Vă așteptăm să participați! Avem pentru ce să ne bucurăm!

yiua copiilor 1 iunie 2016 ascor cluj