Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului parinte Andrei participam la a doua editie a campaniei intitulata 40 de zile pentru viata o miscare pe plan international de promovare a culturii vietii.

Ca si la prima editie, ASCOR Cluj si-a ales fiecare ziua de vineri , zi in care ne amintim de Patimile Mantuitorului dar si patimile copiilor avortati in pantecele mamelor lor.

Vom participa conform programului usor modificat, de data aceasta de la ora 07 la ora 21.00. Participantii nostri vor citi Psaltirea neintrerupt, se vor ruga pentru sufletele copiilor avortati, vor purta icoane si insemne cu mesaje pentru incurajarea dreptului la viata al tuturor copiilor si sprjinirea Familiei asa cum a lasat-o Dumnezeu.

De data aceasta locatia nu va fi in fata unei institutii de stat cum a fost Spitalul Dominic Stanca in campania trecuta, ci in fata unei institutii private. Stim ca in peste 50 de ani in Romania s-au inregistrat in clinicile de stat peste 22 de milioane de avorturi, cat populatia Romaniei. Acest numar insa nu vizeaza si clinicile private care au si ele o contributie ingrijoratoare. Din pacate cabinetele private sunt alese de catre femeile cu clasa sociala mai bine asezata dar nu numai. Respectarea dreptului omului de a alege ajuns sa fie atat de gresit inteles incat o parte din aceste cabinet private chiar isi afiseaza pe site fara nici o retinere, preturile la toate tipurile de avort. Tocmai de aceea, la a doua editie a acestei campanii s-a stabilit ca locatia sa fie in fata unui cabinet privat In toata perioada cuprinsa intre 22 septembrie si 1 noiembrie o sa fie zilnic cineva in Piata Cipariu pentru a sustine aceasta campanie.

Daca doriti sa va implicati in aceasta campanie si sa va inscrieti pentru ziua de VINERI din partea Bisericii Ortodoxe va rugam sa ne contactati.

 Inscrierile se fac la Lorena 0740789418

Va asteptam cu drag sa va alaturati!

40zile ascor cluj