https://media.ascorcluj.ro/wp-content/uploads/2012/12/parintele-prof-dr-vasile-mihoc.jpgAsociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români are bucuria de a reîncepe serile duhovniceşti şi în acest Post Mare. În această perioadă tot A.S.C.O.R.-ul românesc continuă  tradiţia începută acum 20 de ani.

ASCOR Cluj Napoca încearcă şi în acest post să cheme invitaţi de seamă ai Ortodoxiei Româneşti, dar si oameni de cultura.

În săptămâna aceasta ne-am întâlnit cu părintele  Vasile Mihoc, profesor la Facultatea de  Teologie Ortodoxă “Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu. Programul evenimentului a fost cel obişnuit, şi anume, la ora 18:00 la catedrala mitropolitană, părintele a participat la slujba vecerniei şi a ţinut un cuvânt de folos urmând ca la ora 20:00 la amfiteatrul de la Facultatea de Chimie (Str. Arany Janos, 14)  să  se întâlnească într-un dialog cu tinerii. Tema abordată a fost:

Istoria Mantuirii si Hristos Mantuitorul

Ca si  scurta prezentare, cunoastem ca Părintele profesor Vasile Mihoc  predă materia Noul Testament la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.  Putem spune că este unul dintre cei mai potriviţi părinţi contemporani care ne pot ghida în cunoaşterea Sfintei Scripturi, având în spate o întreaga experienţă în ceea ce priveşte studiul biblic. 

Mulţumim pentru participare!

 

pr vasile mihoc ascor cluj

Pr. Vasile Mihoc