Tineri din Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Cluj Napoca au petrecut sâmbătă – 26 ianuarie și duminică – 27 ianuarie, câteva clipe de poveste la patinoar împreună cu tineri de la Liceul pentru Deficienți de Vedere (LDV) din Cluj Napoca. Tinerii s-au reunit în zona patinoarului din Cartierul Grigorescu și timp de câteva ore, voluntari din ASCOR i-au învățat să patineze pe tinerii de la LDV. S-au putut bucura de acest prilej atât cei care au știut dinainte să patineze, cât și cei care au “încercat” gheața pentru prima oară. La sfârșitul activității, s-au adunat numai impresii bune din partea celor care au participat. Sâmbătă, tinerii de la LDV au beneficiat și de o masă caldă, iar duminică de o băutură caldă oferită din partea voluntarilor ASCOR Cluj.

Acest gen de acțiune face parte din activitățile pe care tinerii din ASCOR Cluj și Biserica studenților le organizează în mod constant în fiecare sfârșit de săptămână și mai exact în fiecare duminică, atunci când copii de la LDV sunt ajutați de către voluntari să meargă la Sfânta Liturghie.

Mai jos puteți urmări un scurt filmuleț de la eveniment și câteva mărturii fotografice care redau bucuria tinerilor și a voluntarilor.

+++++++++++++++++++++++

Vă invităm la o ieșire la patinoar! 

Sămbătă, 26 ianuarie 2019, vom merge în tura de la ora 12:00 (ne întâlnim la 11:30 în fața la Patinoar Fiesta Cora). Duminică, 27 ianuarie 2019, vom merge în tura de la ora 16:00 (ne întâlnim la 15:30 în fața la Patinoar Fiesta Cora). O tură durează o oră și jumătate. Costă 20 de lei intrarea și închiriatul patinelor încă 15 lei.

Vom avea bucuria să avem printre noi și copii de la Liceul pentru Deficienți de Vedere din Cluj cu care împărtășim această bucurie de mulți ani.

Invitaţia este adresată atât celor care ştiu să patineze dar şi celor care încă nu ştiu şi vor să înveţe. E de folos să aveţi mănuşi, fular, căciulă.

Vă aşteptăm cu drag!

Contact și înscrieri la
Andrei Lupșe 0753 758 655
Oana Băilă 0755 810 437