Lunu, 22 ianuarie 2018, începând cu ora 20:00 vă invităm să veniţi cu noi la sfinţirea a căminelor Economixa din Mărăști, căminul Sport XXI, și cele două cămine UMF din Observator. Vă rugăm să spuneți şi altora care vor să vină sau celor din cămine, ca sa fie acolo si să deschidă uşa atunci când vom ajunge la căminul respectiv.
Vor fi mai multe echipe de preoți aşa că este nevoie si noi să fim în jur de 60 de persoane. Oricine este binevenit, o parte  din băieţi vor merge lângă preoţi şi vor ţine găletuşa cu agheazmă, o parte din fete vor merge înaintea noastră ca să vestească studenţilor din camere sau vor împărţi iconiţe şi ceilalţi vor cânta troparul Crucii. Aşadar este nevoie mare de persoane.

Vă aşteptăm!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În fiecare an tinerii de la  A.S.C.O.R. Cluj împreună cu un grup de preoţi şi însoţiti de un număr mare de studenţi, obişnuiesc să binecuvânteze căminele de studenţi din Cluj Napoca. Prin această lucrare, tinerii doresc să aibă mult spor la învăţat pentru examene, bunăcuviinţă şi aşezare sufletească.

Anul acesta, miercuri 17 ianuarie de la ora 19:00 vor merge să sfinţească toate caminele din Campusul Haşdeu. Vor cânta cu totii  troparul “În Iordan botezându-te Tu, Doamne, închinarea Treimii s-a arătat; că glasul Părintelui a mărturisit Ţie, Fiu iubit pe Tine numindu-Te; şi Duhul în chip de porumb a adeverit întărirea cuvântului. Cel ce Te-ai arătat, Hristoase Dumnezeule, şi lumea ai luminat, slavă Ţie!”, şi vor împărţi iconiţe. În fiecare an studenţii au primit cu bucurie şi frumoasă mirare acest gest al preoţilor şi al tinerilor.