În fiecare an la invitaţia A.S.C.O.R. Cluj, un grup de preoţi însoţiti de un număr mare de studenţi ascorişti şi nu numai, obişnuiesc să binecuvânteze căminele de studenţi din Cluj. Această lucrare aduce spor la învăţat şi la examene, bunăcuviinţă şi aşezare în gândul lui Dumnezeu, Căruia i se cuvine locul în toate cele ce le facem.
 
Astfel, miercuri 11 ianuarie de la ora 18:00 te invităm să mergem cu toţii la toate caminele de la UBB. Joi, 12 ianuarie de la ora 19:00, vom merge la la căminele Economica 1 şi 2, şi la căminul Facultăţii de Teologie.
Vom cânta cu totii troparul “În Iordan botezându-te Tu, Doamne, închinarea Treimii s-a arătat; că glasul Părintelui a mărturisit Ţie, Fiu iubit pe Tine numindu-Te; şi Duhul în chip de porumb a adeverit întărirea cuvântului. Cel ce Te-ai arătat, Hristoase Dumnezeule, şi lumea ai luminat, slavă Ţie!”, şi vom împărţi iconiţe.
 
În fiecare an studenţii ne-au primit cu bucurie şi frumoasă mirare. Le mulţumim încă de pe acum tuturor celor care ne vor însoţi si ne vor ajuta la buna desfăşurare a acestei activităţi.
 
Vă aşteptăm cu drag să veniti!

camin hasdeu ascor cluj sfintirea caminelor

                                                                                                                           foto napocanewsfoto