Joi, 18 decembrie 2014, ne-am întâlnit cu Preasfinţitul Sofian Braşoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei şi Luxemburgului. La ora 18:00 a participat la slujba vecerniei la Catedrala Mitropolitană din Piaţa Avram Iancu unde a ţinut o cuvântare pe tema „Sfânta Euharistie – Taină a Împarăţiei”, care a continuat la ora 20:00 la Amfiteatrul Facultaţii de Chimie (Str. Arany Janos, nr. 11) unde s-a întâlnit cu tinerii într-un dialog.

Mulţumim pentru participare!

Ps Sofian brasoveanul ascor cluj

MIERCURI, 17 decembrie 2014, ne-am întâlnit cu Pr.conf.dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

La ora 16:00 la Biserica Studenţilor (Str. Haşdeu, nr.45) a avut loc lansarea celor două cărţi apărute la Editura Agnos, Farmacia de cuvinte şi Microfonul cu prieteni.

La ora 18:00 părintele a participat la slujba vecerniei la Catedrala Mitropolitană (Pţa. Avram Iancu) unde a tinut o cuvântare.

La ora 19:30 la Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor (FSEGA) pr. Constantin a susţinut o conferinţa pe tema subiectului actual al modificarii legii educaţiei privitoare la materia de religie, cu titlul   “Pe cine incomodează ora de Religie? Între datul legii şi darul lui Dumnezeu”.  Tot aici participanţii au  adresat întrebări verbale sau scrise, pe diferite subiecte sau frământări.

afis pr necula