In seara aceasta l-am avut ca invitat pe parintele Teofil Roman,  ecleziarhul Catedralei Mitropolitane din Cluj Napoca, care ne-a vorbit despre Lupta cu răul, în gândirea şi lucrarea Sfântului Porfirie Kavsokalivitul la Catedrala iar la sala Cine este aproapele nostru. Programul a fost urmatorul: la ora 18:00 slujba vecerniei şi cuvântarea de la Catedrală iar de la ora 20:00 dialogul cu tinerii la Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor (FSEGA).

Multumim pentru participare şi ne cerem inca o data iertare pentru modificările de program.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În săptămâna aceasta, JOI, 4 decembrie 2014,  ne vom întâlni cu Pr.conf.dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Programul va fi următorul: la ora 18:00 la Catedrala Mitropolitană, părintele va participa la slujba vecerniei după care va susţine o conferinţa pe tema subiectului actual al modificarii legii educaţiei privitoare la materia de religie, cu titlul   “Pe cine incomodează ora de Religie?”.  La ora 20:00, la Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor (FSEGA)  părintele va continua tema conferinţei şi se va întâlni cu tinerii într-un dialog cu întrebări şi răspunsuri pe diferite subiecte .

Vă aşteptăm cu mare drag!

teofil roman ascor cluj

Pr Teofil Roman