Săptămâna aceasta avem bucuria de a sărbători Ziua Copilului. Deşi este o sărbătoare cu origini laice, am hotărât ca în fiecare an să ne veselim de această zi cel mai mult pentru copii nostri dragi şi mulţi, copii de ascorişti sau care vin la biserica noastră.  De asemenea, tot cu această ocazie ne amintim şi de pruncii nenăscuţi sau avortaţi.

Astfel, miercuri la ora 19:00 vom viziona un film ce reprezintă o mărturie a unei femei (Gianna Jessen) care s-a născut în a 30-a săptămână de sarcină în urma unui incercări eşuate de avort salin. Tot miercuri vom  difuza şi filmul 180 de grade, precum şi alte filmuleţe nemaivăzute şi impresionante despre viaţă.

Joi la ora 20:30 vom spune un Acatist pentru pruncii nenăscuţi sau avortaţi.

Vineri la ora 18:00 va avea loc spectacolul copiilor din biserica noastră,  dar şi vernisajul unei expoziţii  de desene cu teme diverse.  Tot în această zi va fi şi vernisajul expoziţiei de fotografii cu copii,  de pe aleile care duc spre bisericuţă. Tot vineri, la apusul soarelui vom aprinde şi tradiţionala cruce de lumânări  din faţa bisericii.

Aşteptăm cu drag pe toată lumea!